Overslaan en ga direct naar de inhoud

Online
Marketing

Online marketing

Wij beschikken over veel ervaring als het gaat om het analyseren van marketingactiviteiten en het verbeteren van websites. Jouw website heeft een belangrijke functie voor je marketing- en salesactiviteiten. Je website moet dan ook voor de juiste ontsluiting zorgen. Wij vinden gegarandeerd verbeteringen en helpen je graag met het optimaliseren van je marketingactiviteiten en website.

 

Onderzoek & Strategie

Hoe meer je weet, hoe beter je kunt sturen. Inzicht bepaalt dus het succes. Met onze analyses ontdekken we waar de knelpunten zitten. Als leverancier van een product of dienst los je immers een probleem voor je klant op. Voor je website is dat nog belangrijker. Kan je klant zich herkennen in het probleem dat je aankaart en zit hij op jouw oplossing te wachten? Met onze analyse proberen we het zoekgedrag van je doelgroep en wie je doelgroep eigenlijk is boven tafel te krijgen. Met onze kennis en analyses weten wij precies hoe we jouw marketingactiviteiten en website kunnen optimaliseren. Met als gevolg: betere resultaten!

 

Voordelen van onderzoek

  • Inzicht in knelpunten
  • Inzicht in het gedrag van je doelgroep 
  • Optimaliseren van marketingactiviteiten

 

Onze mogelijkheden:

  • Zoekwoordonderzoek

Met een professionele zoekwoordanalyse kijken wij, vanaf de positie van je klant, naar de zoekwoorden. Waar is je doelgroep naar op zoek en welke zoekwoorden gebruiken ze in de zoekmachines. De relevantie van de zoekwoorden is hierbij belangrijk. Want hoe relevanter de zoekwoorden, hoe beter dat is voor de positie in de zoekmachines. Een goede analyse betekent betere resultaten.

  • Zoekmachine-analyse

Wil je jouw website succesvoller maken? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de technische structuur van de website ingericht is naar de SEO standaarden. Denk aan een logische menustructuur, maar ook correct ingevulde metagegevens zoals de titel en beschrijving die weergegeven worden in Google, zichtbare teksten op de pagina’s en broncodes. Wij maken een SEO scan en zetten alle verbeterpunten op een rijtje! Hulp nodig met het verwerken van deze verbeterpunten? Ook dat doen we graag!

  • Google Analytics

Het doel van Google Analytics is om een duidelijk beeld te geven wat bezoekers op jouw website doen. Waar ze vandaan komen, welke pagina’s ze bekijken, welke devices (telefoon, laptop of tablet) ze gebruiken. Wat het nut hiervan is? Je kunt je website verbeteren op basis van het gedrag van de bezoekers, zodat je beter kunt sturen op conversie. Dat kan een sollicitatie zijn, een download om gegevens te verzamelen of een simpele verkoop van een product. Wij kunnen je helpen met het goed inrichten van een Google Analytics account en periodiek je gegevens analyseren.

  • Google Search Console

Search Console gebruik je om het zoekverkeer en de prestaties van je site te meten en problemen op te lossen. Met Search Console maak je inzichtelijk of Google je website goed leest en indexeert, of je site geschikt is voor mobiel en welke sites naar jouw website linken. Wij helpen je graag met het op de juiste manier inrichten en analyseren van jouw websitedomein.

 

Aan de slag

Benieuwd hoe we jouw marketingactiviteiten en website kunnen optimaliseren? We gaan er graag met je over in gesprek. Onder het genot van een kop koffie nemen we je mee in de mogelijkheden.