Overslaan en ga direct naar de inhoud

Onze
werkwijze

Hoi,

Wat leuk! We hebben elkaar via fysieke of digitale wegen leren kennen en staan nu aan het begin van een mogelijk samenwerking om een vraagstuk op te lossen.

Kennismaken

We maken nader kennis en bespreken het vraagstuk en (eventuele) eisen en overige randvoorwaarden.

Op basis van het gesprek stellen wij een investeringsvoorstel op. Het investeringsvoorstel bevat een korte omschrijving van jouw opdracht, planning en beschrijving van de diensten die wij uitvoeren en/of middelen die we opleveren (online/offline) om jouw vraagstuk op te lossen.

Creatieproces

Je bent akkoord met het investeringsvoorstel. Hartstikke fijn! Ons team gaat voor je aan de slag. Afhankelijk van jouw vraagstuk volgt een proces van analyse (verdiepen in product/merk en mogelijkheden) en concept creatie (ideeën vertalen naar concepten).

De eerste ideeën voor het oplossen van je vraagstuk hebben we conceptueel uitgewerkt. We presenteren onze ideeën aan je waarbij je de ruimte krijgt voor het delen van feedback.
We werken de concepten aan de hand van jouw feedback verder uit naar een definitief ontwerp of implementatie. Je ontvangt deze voor een laatste check in je mailbox.

Productieproces

In de laatste fase zorgen we ervoor dat de ontwerpen worden gedrukt of strategieën/ontwerpen online worden geïmplementeerd.

Evaluatie

We blikken terug op de behaalde resultaten en samenwerking. Is er een vervolgactie nodig of zijn er andere kansen waarbij we je kunnen helpen?