Overslaan en ga direct naar de inhoud

Stappenplan
Digital
Design

01 Praten: Ja, we houden van een goed gesprek

Om een goed plan te maken beginnen we met jouw bedrijf te leren kennen en kennis uitwisselen. Welk probleem los je voor je klant op? We moeten eerst begrijpen wat de doelstellingen van je bedrijf zijn en verkennen wat de mogelijkheden zijn om je goed te kunnen adviseren.

 

02 Onderzoeken: Wie, wat, waar

Hoe ziet het speelveld waarin je opereert eruit? Wie vormen je doelgroep, wat zoeken ze en waar liggen hun interesses? Hoe zou jouw doelgroep op de site kunnen komen? Wie zijn je beste concurrenten en waarom doen ze het zo goed? Dit onderzoek vormt de rode draad voor alle verdere werkzaamheden. Het is de basis om een succesvolle website de creëren.

 

03 Adviseren: Wat past bij jouw doelstelling?

Op basis van het onderzoek kunnen we een goed advies geven wat voor je gaat werken. Door onderzoek te doen bepalen we wat je nodig hebt, bijvoorbeeld wel of geen chatfunctie op je website. Wij geven advies, jij bepaalt uiteindelijk zelf wat je wilt.

 

04 Structureren (UX): Een stevige basis

Iedereen snapt dat een huis bouwen uit de losse pols niet gaat lukken. Een constructieve bouwtekening zorgt ervoor dat de boel later niet instort. Zo werken wij ook. In deze fase creëren we de structuur, de blueprint van je website. Op basis van het onderzoek hebben wij een goed beeld gekregen van het doel van je website en de behoeften van je doelgroep. In deze fase brengen we dit bij elkaar. We zorgen ervoor dat informatie logisch geordend is en dat de website beschikt over functionaliteiten die de bezoeker helpen te vinden wat hij zoekt.

 

05 Ontwerpen (UI): Het prikkelen van bezoekers

Nadat er een goede basis is gelegd voor de website gaan we met het design aan de slag. Vaak is de website het eerste wat een bezoeker van jouw bedrijf te zien krijgt en soms zelfs het enige. Je begrijpt dat het dan belangrijk is bezoekers te prikkelen, de aandacht vast te houden en ze uit te nodigen om in actie te komen. Alles om een goede eerste indruk achter te laten!

 

06 Leveren: Uitwerken en programmeren

Op basis van de voorgaande stappen – de gesprekken, het onderzoek, het advies, de blueprint en het ontwerp – leveren we jouw nieuwe website. Door regelmatig kort met elkaar te overleggen houden we het proces helder. Het gezamenlijk resultaat is een aantrekkelijke website die goed gevonden wordt!