Overslaan en ga direct naar de inhoud

Vigilante

Strandhotel en restaurant Strandhuys

Vraag van de klant

"Hallo? Ja, spreek ik met het bureau die de huisstijl van Post Plaza heeft ontwikkeld? Dat klopt dat zijn wij. Mooi, dan willen wij met jullie graag onze nieuwe huisstijl ontwikkelen. We zitten in Makkum, bekend van de superjachten die er gebouwd worden en het Makkumeraardewerk. Dat willen we dus niet in onze huisstijl terug zien. Vinden we te geijkt. Maar Makkum heeft ook een rijke historie met de Zuiderzee en dat zouden we graag terug zien."

 

Resultaat:Dat was de basis voor het ontwikkelen van de huisstijl van het Strandhotel De Vigilante en het restaurant Het Strandhuys.

In alle huisstijlelementen komen de vissers van de Zuiderzee weer terug. En wordt er hier en daar een klein geschiedenislesje gegeven voor wie dat graag leest.

Vraag van de klant

"Hallo? Ja, spreek ik met het bureau die de huisstijl van Post Plaza heeft ontwikkeld? Dat klopt dat zijn wij. Mooi, dan willen wij met jullie graag onze nieuwe huisstijl ontwikkelen. We zitten in Makkum, bekend van de superjachten die er gebouwd worden en het Makkumeraardewerk. Dat willen we dus niet in onze huisstijl terug zien. Vinden we te geijkt. Makkum heeft ook een rijke historie met de Zuiderzee en dat zouden we graag terug zien."
Resultaat
Dat was de basis voor het ontwikkelen van de huisstijl van het Strandhotel De Vigilante en het restaurant Het Strandhuys.

In alles komen de vissers van de Zuiderzee weer terug. En wordt er hier en daar een klein geschiedenislesje gegeven voor wie dat graag leest.